Personal training in Klundert

Woon jij in Klundert en wil jij een permanente en positieve verandering teweeg brengen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid? Bij FIT 24/7 kun je altijd terecht als jij er klaar voor bent om het beste uit jezelf te halen! Want als jij wil groeien op het gebied van gezondheid, dan verdien je natuurlijk ook de allerbeste begeleiding en personal training!

Wij kunnen jou helpen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl die goed bij jouw persoonlijke leven past. Onze personal coaches streven naar het creëren van een gezonde balans tussen het behalen van de gewenste resultaten en het leefbaar en leuk houden. Alleen dan kun je het ook daadwerkelijk een permanent onderdeel van je leven laten worden.

Wij helpen alle mensen die zichzelf willen verbeteren op het gebied van gezondheid. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, of je ervaring hebt of een beginner. Het belangrijkste is voor ons als personal trainer, dat jij gezond bent!

Om voor het best mogelijke resultaat te gaan en te garanderen dat jij als mens groei om fysiek en mentaal gebied, kun je vertrouwen op onze kennis en expertise. Wij werken enkel met gediplomeerde coaches en personal trainers in Klundert. Onze personal trainer in Klundert weet wat werkt, wat haalbaar is en wat niet!

Al ruim 15 jaar ervaring met personal training in Klundert

Wij hebben al ruim 15 jaren ervaring met personal training in Klundert. Die ervaring zorgt ervoor dat we weten hoe wij mensen het beste kunnen dienen. Door de jaren heen hebben wij gezien wat wél en wat niet werkt. Met heel veel liefde en passie coachen we mensen bij het creëren van een gezondere levensstijl.  Ben je op zoek naar een personal coach in Klundert, dan hoef je niet verder te zoeken. Er is in die 15 jaar bijna niets dat we nog niet hebben gezien. Wij zien al heel snel wat je sterke en minder sterke plekken zijn. We proberen daar samen met jou naar te kijken en helpen je reflecteren. We zullen daarin altijd open en eerlijke professionele feedback geven. Wij geloven in open en eerlijke communicatie. Als personal coach helpt het ons als we weten wat jouw motivatie is. Jouw resultaten zijn ook de onze! Daarom geven we opbouwende feedback en o0ndersteuenen we jou waar het nodig is.

sport coach

Onze coaching

Bij FIT 24/7 geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarin sta jij bij ons centraal. We vinden het belangrijk om aandacht en tijd te geven aan iedereen die bij ons komt trainen. We luisteren naar je wensen en behoeftes en zorgen ervoor dat wij precies weten waar we rekening mee moeten houden als jij bij ons komt sporten. Samen kijken we naar je persoonlijke situatie en je doelen. Aan de hand daarvan maken wij een plan. Jouw gezondheid heeft onze prioriteit tijdens de personal training in Klundert. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt. We geloven dat niet voor iedereen dezelfde aanpak werkt. Jouw personal coach stemt zich af op jouw doelen, motivatie en persoonlijkheid. Je bent geen nummertje bij FIT 24/7, maar een individu. We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, maar je komt natuurlijk wel om werk te verrichten!

Wij denken aan de resultaten die realistisch haalbaar zijn en op lange termijn blijvend. We hopen hiermee te bereiken dat er een permanente positieve verandering plaats vindt!

Groepslessen Klundert

Klundert, kom in beweging! Dat is natuurlijk veel leuker als je het samen doet! Daarom bieden naast personal coaching ook groepslessen aan bij FIT 24/7. Een groepstraining kan ervoor zorgen dat je meer uit je training haalt dan je normaal zou doen. Je motiveert elkaar en helpt elkaar waar nodig. Wat is er leuker dan met mensen samen trainen die net als jij ook hard willen werken om hun doelen te bereiken?

Onze groepslessen in Klundert hebben, naast dat je eraan mee doet om gezond en fit te blijven, ook een hele leuke sfeer! Kom jij mee trainen met een groep mensen die allemaal gemeenschappelijke doelen en interesses hebben?

Bereikbaarheid vanuit Klundert

Bij FIT 24/7 in Klundert is een gratis parkeerplek. We zijn bereikbaar met de auto, met de fiets of gewoon lekker te voet!

Onze locatie

Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Wij staan voor jou klaar!

sportschool klundert
logo fit247

FIT 24/7 B.V.
Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Telefoonnummer: 0642097802

Mail: info@fit247.nl

Pagina's