Ons aanbod

Onze sportschool in Klundert heeft wat te bieden voor iedereen, ongeacht wat je interesses of wat je fitnessdoelen zijn. Fit247 in Klundert heeft een ruime selectie van krachttraining- en cardioapparatuur, ook hebben we een groot aanbod aan groepsfitnesslessen.

Onze professionele coaches helpen jou bij het behalen van je doelen en het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn. Kom langs en ontdek wat onze FIT247 voor jou kan doen!

sport coach

Personal Group Training

Fit24/7 in Klundert biedt small group fitnesslessen aan voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke training in een groepje. Onze kleine groepen zijn ideaal voor mensen die graag in een comfortabele en ondersteunende omgeving werken aan hun doelen. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken aan zijn fitheid en onze professionele trainers en instructeurs zullen je begeleiden. Daarnaast zullen ze je persoonlijk aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. Probeer onze small group fitnesslessen snel uit en ervaar de voordelen van werken aan je gezondheid en welzijn met een kleine groep.

sportschool moerdijk

Personal Training

Bij FIT 24/7 geloven wij in een persoonlijke aanpak. Daarin sta jij bij ons centraal. We vinden het belangrijk om aandacht en tijd te geven aan iedereen die bij ons komt trainen. We luisteren naar je wensen en behoeftes en zorgen ervoor dat wij precies weten waar we rekening mee moeten houden als jij bij ons komt sporten. Samen kijken we naar je persoonlijke situatie en je doelen. Aan de hand daarvan maken wij een plan. Jouw gezondheid heeft onze prioriteit tijdens de personal training in Klundert. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak en vertrouwd voelt. We geloven dat niet voor iedereen dezelfde aanpak werkt. Jouw personal coach stemt zich af op jouw doelen, motivatie en persoonlijkheid.

sportschool moerdijk

Groepslessen

Kom in beweging met FIT 24/7! Samen bewegen is natuurlijk veel leuker en daarom bieden we naast personal training en personal group training ook groepslessen aan. Een groepstraining kan ervoor zorgen dat je meer uit je training haalt dan je normaal zou doen. Je motiveert elkaar en helpt elkaar waar nodig. Onze groepslessen in Klundert zijn leuk en hebben, naast dat je eraan mee doet om gezond en fit te blijven, ook een hele leuke sfeer! Kom jij mee trainen met een groep mensen die allemaal gemeenschappelijke doelen en interesses hebben in onze BBB, mobility of andere groepslessen?

Wil je meer informatie over ons aanbod?

"Exercise not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood."

logo fit247

FIT 24/7 B.V.
Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Telefoonnummer: 0642097802

Mail: info@fit247.nl

Pagina's