Ons team

Coach Kevin

Hey, Ik ben Kevin Laros, woonachting in Klundert en de eigenaar van FIT24/7. Ik ben al ruim 11 jaar werkzaam in de fitnessbranche en sport zelf zeer fanatiek. Naast krachttraining doe ik triathlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) en doe regelmatig mee aan wedstrijden. Mijn specialisaties liggen op het gebied van kracht- en techniektraining. Wat ik belangrijk vind, is dat mensen correct en atletisch bewegen binnen hun doelstelling. De fijne sfeer, leuke collega’s en toffe klanten geven mij veel werkplezier bij FIT24/7.

Coach Mischa

Mijn naam is Mischa Kamp, Ik woon in Klundert en ben al 5,5 jaar werkzaam bij Kevin. Ik heb aan het CIOS gestudeerd en sport ook fanatiek. Naast krachttraining doe ik aan voetbal en triathlon. Mijn specialisaties liggen bij bij het wegnemen van blessures en algehele fitheid. Ik werk met veel plezier bij FIT24/7 door de rustige werkomgeving, de leuke collega's en het kunnen bieden van optimale begeleiding.

Coach Mark

Mijn naam is Mark van Venrooij, woonachtig in Zevenbergen en ik ben al 2,5 jaar werkzaam bij Kevin. Ik heb gestudeerd aan het CIOS en hou ook van sporten. Zelf doe ik aan krachttraining, voetbal en hardlopen. Voor mij is het belangrijkste dat jij je doel kan bereiken op je eigen niveau! Hier help ik jou graag bij, zo behalen we samen een mooi resultaat. FIT24/7 is kleinschalig en persoonlijk, waardoor er een hele fijne sfeer heerst, zowel met de trainers als met de leden. Dit kenmerkt mijn werkplezier.

"The clock is ticking. Are you becoming the person you want to be?"

logo fit247

FIT 24/7 B.V.
Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Telefoonnummer: 0642097802

Mail: info@fit247.nl

Pagina's