Personal training nabij Fijnaart

Wil jij gaan voor een permanente positieve verandering in je leven? Bij FIT 24/7 in de buurt van Fijnaart begeleiden we jou naar een gezondere lifestyle. Als je het beste uit jezelf wil halen, verdien je ook de allerbeste personal training van Fijnaart!

Wij helpen je bij het creëren van de juiste mindset en zorgen er met onze kennis voor dat we jou op de beste en meest gezonde manier laten groeien. We streven tijdens de personal training altijd naar een gezonde balans tussen fantastische resultaten en je leven leuk en leefbaar te houden! Wij zijn er voor iedereen die zijn levensstijl wil verbeteren en voor wie gezondheid een hoge prioriteit heeft. Jong of oud, ervaren of beginner. Jouw persoonlijke groei en gezondheid is waar wij het allemaal voor doen!

Om voor jou het best mogelijke resultaat te garanderen kun je vertrouwen op onze expertise. Wij werken enkel met gediplomeerde coaches in de buurt van Fijnaart. Onze personal trainer rondom Fijnaart weet wat wel en niet werkt, en wat haalbaar is!

Meer dan 15 jaar ervaring in personal training nabij Fijnaart

Met ruim 15 jaar op de teller in personal training, hebben wij genoeg ervaring om je precies te bieden wát je nodig hebt, op de manier die voor jou het beste werkt! Er is bijna niets wat we nog niet gezien hebben in die 15 jaren ervaring. Dat maakt dat we jou snel kunnen helpen bij het detecteren van sterke en zwakke plekken. We zullen altijd open en transparant zijn met feedback geven. Onze feedback is opbouwend en helder. Als personal trainer nabij Fijnaart zijn wij verantwoordelijk voor jouw resultaten. Jouw resultaten zijn namelijk ook onze resultaten. Als je in de buurt woont van Fijnaart en op zoek bent naar ervaren personal trainers, dan heeft FIT 24/7 precies wat jij nodig hebt!

sportschool klundert

 

Onze aanpak

Wij geloven bij FIT 24/7 in een persoonlijke aanpak. Jij staat bij ons centraal. We luisteren goed naar je wensen en behoeften. We vinden het belangrijk om te weten waar we op moeten letten en dat nemen wij mee in onze aanpak. Ons gezamenlijke doel is jouw gezondheid, dus daar ligt ook de focus. Elk mens kent zijn grenzen en elk mens heeft een andere aanpak nodig. Je bent bij ons dus geen nummertje. We vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt met ons. Wij geloven dat openheid, eerlijkheid, een goede motivatie en een goed klik, uiteindelijk leid tot hard werken en de beste resultaten!

Wij denken aan de resultaten die op de langere termijn bij zullen dragen aan een gezondere levensstijl. Met de juiste mindset behalen we samen de doelen die voor jou belangrijk zijn.

 

Groepslessen Fijnaart

Kom in beweging! In beweging komen is samen zo veel leuker dan alleen! Haal meer uit je training omdat je net dat stukje extra motivatie kunt halen uit je training als je het samen doet met mensen die net als jij kei hard willen werken voor hun doelen! Als jij in Fijnaart woont, is dit de dichtstbijzijnde en natuurlijk de aller leukste plek om groepstrainingen te doen.

Onze groepslessen nabij Fijnaart hebben naast dat je er komt op aan je fitheid en gezondheid te werken ook een hele leuke sfeer. Train met mensen die allemaal een gemeenschappelijk doel en interesse hebben. Ze willen net als jij gezonder leven! Herken jij jezelf daarin en zou je een groepslesje willen uitproberen? Schrijf je dan direct in voor een proefles!

Proefles met personal training

Als je nieuwsgierig bent geworden en besluit om kennis te maken met ons, hebben wij goed nieuws! Het is namelijk mogelijk om een proefles te doen mét een personal trainer! Voel je welkom om contact met ons op te nemen! Maak die stap, want wij zien je graag komen! Dus woon jij in de buurt van Fijnaart? Dan ligt het bijna op steenworp afstand! Wij hopen je dus snel te zien bij FIT 24/7

Personal training in de buurt van Fijnaart

Als jij woonachtig bent in Fijnaart, dan zitten we erg dichtbij! Vanaf Fijnaart is het slechts 10 minuten rijden naar onze locatie in Klundert. Er is gratis parkeergelegenheid, zowel voor auto’s als fietsen. Wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor een personal trainer in Fijnaart hoef je dus niet ver te reizen!

Locatie

Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Wij staan voor jou klaar!

Fit247 Team
Sportschool
logo fit247

FIT 24/7 B.V.
Oosterstraat 16B
4791 HH Klundert
Nederland

Telefoonnummer: 0642097802

Mail: info@fit247.nl

Pagina's