90 dagen sporten
in Klundert!

In tegenstelling tot een gewone sportschool waar je aan je lot wordt overgelaten, wordt elk lid behandeld met een service op maat, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je op je best voelt aan het einde van de 90 dagen. Ook erg leuk om te doen met vrienden, familie, collega’s, of je nieuwe sportvrienden ;).

Bij ons hou je het sporten vol! Ontdek waarom:

Waarom sporten bij FIT 24/7 in Klundert?

Waarom sporten bij FIT 24/7 in Klundert?

Persoonlijke aandacht is onze prioriteit. In onze gym kennen onze trainers je naam, doelen en uitdagingen. Met individuele begeleiding zorgen we dat je het maximale uit je training haalt.

Kennis en kwaliteit

Bij ons staat kennis en kwaliteit voorop. Onze ervaren trainers bieden wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethoden en voedingsadviezen voor optimale resultaten.

Kleinschalige gym

Wij zijn een kleinschalige gym, waar persoonlijke aandacht centraal staat. Hier train je in een vertrouwde omgeving en krijg je de begeleiding die je verdient.

Waarom wij?

30+ jaar ervaring

FIT 24/7 heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is inmiddels een begrip in Klundert en omgeving.

Voedingsschema op maat

Wij maken voedingsschema’s op maat, zodat jij ook buiten de sportschool gericht kunt werken aan een gezondere versie van jezelf.

Fit en energiek na 90 dagen

Door onze persoonlijke aandacht zorgen we dat je snel meer energie krijgt. Dit zorgt ervoor dat je steeds beter kan presteren wanneer je aan het werk bent, maar ook ‘s avonds nog voldoende energie over hebt voor je kinderen en/of partner.

90 dagen sporten voor slechts €149

Vraag hier alle gratis (start)informatie op en begin met trainen. Je kunt gelijk ervaren wat de voordelen zijn van het trainen bij ons.

Sterker en fitter

Dankzij een langdurige blessure heb ik een periode weinig beweging gehad. Om in aanloop naar de verlossende operatie mezelf sterker en fitter te maken ben ik via via bij FIT 24/7 terecht gekomen. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

De persoonlijke begeleiding; iedere trainer weet wat jouw doelen zijn en houdt daar rekening mee. De sfeer; iedereen is en voelt zich welkom. Jong en oud, slank en volslank, noem het maar op. De trainingen; je kunt je eigen ding doen maar je kunt jezelf volledig laten sturen in welke oefening je wil doen. Er is voedingsadvies als je dat wil. Ze maken echt waar wat er wordt beloofd en dat vind ik echt bijzonder. Ik raad iedereen aan eens een proefles te komen doen en het zelf te ervaren!

 

Marian

Resultaat

Ongeveer een jaar geleden ben ik lid geworden om begeleid te kunnen sporten. Dit was nodig om beter te herstellen na mijn ziekte. Voor ik ziek werd, had ik helemaal niets met het instituut sportschool.

Maar door de resultaten die ik boekte, de uitstekende begeleiding en de prima sfeer bij FIT 24/7, ben ik zelfs enthousiast geworden. Ik heb nu het punt bereikt dat wanneer ik eens een keer niet kan sporten, ik het heel erg mis. Dik tevreden!

Marc

Persoonlijke begeleiding

Ik ben geboren en getogen in Klundert en 44 jaar geleden naar Willemstad verhuisd. Toen ik 4 jaar geleden met pensioen ging, wilde ik wat gaan doen aan extra beweging en invulling gaan geven aan de vrijgekomen tijd. Na een goed gesprek met Kevin, heb ik besloten lid te worden. Ik train nu op vaste dagen in de week, zodat ik me beter kan houden aan de afspraken die ik toen gemaakt heb, want anders is er altijd wel een reden om het sporten uit te stellen naar morgen, morgen of misschien morgen.

Het bevalt me boven verwachting, dankzij de goede motivatie en de individueel afgestemde trainingen van Kevin, Mark en Mischa. Als het even kan ga ik op de fiets vanuit Willemstad, zodat ik al wat opgewarmd ben voordat ik begin. Ik kan het iedereen aanraden om bij FIT 24/7 te gaan sporten, juist omdat de persoonlijke begeleiding, de gezelligheid en de sfeer, erg fijn is.

Berco

Word getraind door

Coach Mischa

Coach Kevin

Coach Mark

90 dagen sporten voor slechts €149

Krijg GRATIS alle (start)informatie, zodat jij kan beginnen met trainen.

90 dagen sporten in Klundert

Wil jij GRATIS meer informatie om te starten aan dit avontuur? Meld je dan aan en kijk eens rustig of het iets voor je is. Het is geheel vrijblijvend.

  logo fit247

  FIT 24/7 B.V.
  Oosterstraat 16B
  4791 HH Klundert
  Nederland

  Telefoonnummer: 0642097802

  Mail: info@fit247.nl